Diensten

De Lange Allround ICT levert een veelzijdig aanbod van ICT diensten. U kunt denken aan al uw ICT oplossingen gebundeld bij één bedrijf. Zie hieronder de diensten die wij u zoal aanbieden.

 

Computerondersteuning

Ondersteuning bij computerproblemen is een onderdeel van ons bedrijf waar veel aandacht naar uit gaat. Bij allerlei soorten computerstoringen en/of netwerkstoringen kunnen wij u van dienst zijn. Heeft u computerproblemen? Wij bieden de mogelijkheid om dit op uw gewenste locatie op te lossen. Dit kan zowel bij u als bij ons op kantoor zijn. In geval van kleine storingen kan het op afstand eenvoudig worden opgelost door middel van onze ‘hulp op afstand’ applicatie.

Trage computer?

Uit onze ervaring is gebleken dat veel klanten last hebben van een trage of een niet goed functionerende computer. Dit komt vaak doordat er veel overbodige programma's, instellingen en/of software op de pc aanwezig is. In dit geval adviseren wij meestal om de computer opnieuw te installeren. Hier hebben wij veel ervaring in en passen de nodige optimalisatie toe in ons werkproces.

 

Een greep uit onze ondersteuningsdiensten

  • Advies en implementatie mbt beveiliging, aanschaf apparatuur, computerprogramma's, etc.
  • Virussen, spyware, malware e.d. verwijderen.
  • Oudere computers optimaliseren, zodat deze goed voor dagelijkse taken kunnen worden gebruikt.
  • Updaten van uw pc zodat deze goed beschermd is tegen oa virussen, snel reageert en gebruiksvriendelijker wordt.
  • Etc..

Netwerkaanleg -en beveiliging

Ook kunnen we voor u uw computernetwerk aanleggen, beveiligen en uitbreiden. U kunt ervoor kiezen een draadloos netwerk (wlan), een bedraad netwerk (utp) of een combinatie van deze twee aan te leggen. Uiteraard adviseren wij u graag wat in uw situatie de beste keuze is. Een complete installatie voeren wij uit voor onze klanten. We beschikken dan ook over het juiste gereedschap en de benodigde onderdelen (zoals kabels, switch, router en dergelijke).

 

Webontwikkeling

Een goed functionerend en overzichtelijke website is belangrijk voor de uitstraling van u of uw bedrijf. U kunt zelf uw modules samenstellen bij de website. Denk hierbij aan een fotoalbum, gastenboek of een contactformulier. Ook hebben wij ons eigen CMS systeem ontwikkeld, waardoor onze klanten eenvoudig zelf hun website kunnen aanpassen en beheren. Tijdens de ontwikkeling van de site kunt u voordurend de voortgang zien, zodat u snel kunt bijsturen wanneer dat nodig is.

Benieuwd welke websites wij ontwikkeld hebben?